Cum de a călători ieftin?

Mulți cred că în călătorii de peste mări îndepărtate

Numai oameni bogați sunt un fel de divertisment, și un avantaj. Lipsa de bani este adesea motivul pentru care oamenii renunță la călătorii, cu toate acestea, există mai multe modalități de a reduce semnificativ costurile de călătorie. Respectând următoarele sfaturi, vă puteți permite să călătoriți, chiar dacă situația dvs. financiară nu este evaluată prea bine. Primul lucru pe care îl puteți economisi în mod semnificativ este transportul. Dacă te duci la un loc îndepărtat, cel mai probabil va trebui să folosească avionul. În acest caz, trebuie să găsiți cele mai ieftine bilete de avion. Prețurile biletelor de avion variază de la o lună, o zi și chiar un timp în care decideți să călătoriți. Dacă nu aveți un moment important atunci când călătoriți, utilizați site-urile de internet unde puteți compara prețurile biletelor de avion în zile diferite, de exemplu skyscanner.net Oh. Chiar dacă nu utilizați prețul salīdzinātājus, amintiți – vă întotdeauna că biletele sunt mai scumpe în timpul sezonului cald, în week-end și sărbători, pentru că atunci cea mai mare cerere.

Dacă nu este important pentru tine

De asemenea, de călătorie, puteți utiliza oferte last minute de zbor. Acest lucru înseamnă că sunteți pentru o sumă foarte mică (uneori chiar câțiva cenți) puteți achiziționa bilete de avion la orice destinație. Oferte last minute sunt atât de ieftine, deoarece acestea sunt locuri care au rămas într-o călătorie liberă, care va veni în curând. Deci, compania aeriană încearcă doar iztirgot spațiu liber. Această oportunitate este potrivită numai pentru cei care au o mulțime de timp liber și care sunt dispuși să ia decizii în mod spontan. Dacă călătoriți într-un singur continent, puteți utiliza autostopus. Desigur, au existat o mulțime de povești de groază despre acest mod de călătorie, cu toate acestea, a face totul bine, puteți călători și ieftin, și de încredere. În primul rând, nu trebuie să călătoriți singur. Ia-ți prietenii cu tine, pentru că amândoi sunt întotdeauna mai sigure. În al doilea rând, atunci când aterizare într-o mașină, asigurați-vă că pentru a informa pe cineva apropiat cu privire la acest fapt și să aducă numărul mașinii și descrie pe scurt, atât aspectul vehiculului și șoferului. O altă secțiune cheie este publicațiile generale de călătorie peste noapte. Există mai multe moduri de a salva pe ceva. Dacă călătoriți în sezonul cald, puteți petrece noaptea într-un cort. Doar găsi cel mai apropiat camping în cazul în care sunt disponibile pentru locuri de cort. În astfel de locuri de campare, de obicei, există, de asemenea, o baie, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la igiena.

În zilele noastre, destul de comună este

De asemenea, peste noapte la persoane fizice în casele sau apartamentele lor. Există mai multe site-uri de internet unde puteți găsi locuri de cazare. Acestea sunt pentru un preț simbolic de a închiria un pat liber sau canapele. Dacă este lăsat într-un cort sau pe străini, cu toate acestea nu sunteți mulțumit, puteți găsi B&B-Hoteluri de tip sau hoteusus. Acestea sunt, de obicei, destul de ieftine, în plus, tariful include, de asemenea, micul dejun. În ceea ce privește ușurința de hoteluri de multe ori chiar nu este deosebit de diferită de hoteluri, pur și simplu în ele este mai mică, numărul de camere, nu au frigider, mini-bar, seif u.c. de asemenea, acestea nu se potrivesc cu alte stele a obține o certificare reguli.

O altă opțiune-este de a lucra la hotel

Plata la fața locului, atunci când primesc servicii de cazare. În străinătate, multe hoteluri oferă o astfel de oportunitate, numai atunci ar trebui să stați într-o singură destinație pentru o lungă perioadă de timp. Hoteluri nu pune oameni pentru câteva zile. Înainte de a rezerva un hotel, verificați dacă nu este posibil să plătiți atunci când lucrați pentru ei. De asemenea, puteți economisi alimente. Cel mai simplu mod de a alege feluri de mâncare locale, care este servit în mese simple, mai degrabă decât restaurante. Acest lucru va ajuta nu numai să cunoașteți cultura locală, ci și să economisiți bani, deoarece produsele locale sunt întotdeauna mai ieftine. Puteți salva, de asemenea, în multe alte moduri, dar depinde mai mult de călătorie și prioritățile personale. Dacă sunteți un aventurier și căutați confort și lucruri exclusive, aveți o mulțime de oportunități de a călători ieftin.