Odihnă fără griji inutile. Sfaturi pentru călători

Odihnă fără griji inutile

Călătoriile sunt una dintre activitățile utile și în memorie, iar cel mai adesea alegem să petrecem o vacanță. Sau ar trebui să fie o vacanță, o excursie la stațiune sau la un tur extrem, de multe ori tinde să strice lucrurile visparastākās. Iată câteva sfaturi pentru călătorii să nu se întâmple.
Valiza companion credincios

Tentația de a cumpăra superlētu valiza a experimentat dacă fiecare ceototgribētājs

Cu toate acestea, atunci când vă lētajam koferim la începutul călătoriei va dispărea roata, se va rupe mânerul sau atplīsīs fermoar, va fi în loc să cumpere unul nou. Este mai bine să se scufunde imediat într-o valiză bună cu o „garanție pe viață”, care va fi sigură și fiabilă în nici o călătorie. Un sac care scutește spatele. Toată ziua de mers pe jos în jurul orașului, cu o pungă neparocīgu sau grele și pārbāztu geantă de mână într-adevăr incomod, în plus, acest lucru poate provoca dureri de spate. Un sac sau rucsac proiectat ergonomic va ajuta la evitarea dureri de spate și bucurați-vă de odihnă la maxim.

Cine vă va salva picioarele

Nu am visat niciodată pantofi confortabili ca într-o călătorie. Mers pe jos de mai multe ore, sunteți pentru tot ceea ce în lume este mai important decât aspectul de pantofi, dar este comoditatea. Calusurile sau talpa distrusă vă vor face rapid să vă uitați la un taxi sau chiar să stați într-o cameră de hotel. Alegeți întotdeauna numai pantofi confortabili, ușori și cel mai important – dovediți. Camera. Aparat foto real! În zilele noastre, toată lumea are un aparat de fotografiat cu el-desigur, telefonul, și, la rândul său, se poate lipi în buzunar. Convenabil. Cu toate acestea, dacă doriți fotografii de înaltă calitate, veți avea nevoie de un aparat de fotografiat real și bun. Memoria este, de obicei, izplēnēt, dar prin fotografierea experimentat în fotografii bune, de călătorie vă puteți bucura de peste si peste din nou.

Jacheta universală – toate într-o singură

În loc să cumpărați și să încercați să împingeți trei tipuri diferite de jachete în geantă pentru toate condițiile meteorologice, este mai bine să cumpărați o jachetă de călătorie de calitate, care este potrivită pentru toate situațiile. Practic, acestea sunt impermeabil Exterior suprafata si captuseala detasabila. Acesta va fi convenabil, și nici condițiile meteorologice pe care nepārsteigs prin surprindere. Lucruri noi de călătorie. Nu lasa strica restul previzibil și în timp util novēršamiem factori! Cu ajutorul Swedbank credit de consum va fi capabil de a cumpăra totul, astfel încât călătoria dvs. nu ar fi reușit. Complet sigur pentru toată lumea. Toată lumea a văzut sau știe povești despre noklīdušām și să conducă lucruri, zboruri întârziate sau nevoia bruscă de peste mări pentru a obține asistență medicală. Cu o poliță de asigurare în buzunar, un astfel de flagel nu vă poate strica odihna. Polița poate fi cumpărată în orice moment în banca dvs. de internet și după începerea călătoriei. Puteți alege sumele de asigurare și riscurile corespunzătoare obiectivelor de călătorie. Asigurare fără deductibile (risc propriu). Citiți mai multe și cumpărați o poliță de asigurare.